EersteGitaarles 
Gitaarles in Eindhoven

Over mij


Mijn naam is Marc Rijssemus en het is al weer ruim 25 jaar geleden dat ik voor het eerst een gitaar in mijn handen had. Ik had een akoestische gitaar gekocht en een lesboek. Het internet stond nog in de kinderschoenen dus dat kon ik destijds nog niet gebruiken om gitaar te leren spelen, ik moest het zelf allemaal uitzoeken. Door mijn enthousiasme kwam er al snel ook een elektrische gitaar bij en leerde al vrij snel spelen. 

Jaren later, en met de komst van het internet en met name "Google" leerde ik steeds meer. Maar toch had ik het idee dat ik niet vooruit ging en nam lessen bij een gitaarleraar.  Al snel kwam ik er achter dat ik wat dingetjes verkeerd had aangeleerd en afleren was vrij lastig, maar ik leerde veel. Het gitaarspelen werd steeds belangrijker in mijn leven en werd zelfs een passie.  

In 2022 wilde ik mijn passie voor het gitaarspelen delen en begon ik met het geven van gitaarlessen. Ik bouwde een gezellige lesruimte aan huis en gaf al vrij snel, naast mijn parttime baan als activiteitenbegeleider in de ouderenzorg heel wat gitaarlessen. EersteGitaarles werd steeds groter en ik kreeg steeds meer leerlingen. 

De lesruimte aan huis bleek toch niet zo ideaal dus momenteel ben ik verhuisd naar de schuur. De schuur wordt nu omgebouwd tot volwaardige lesruimte. Er worden al wel de gitaarlessen gegeven en voor de herfst 2024 is deze lesruimte helemaal klaar. Hopelijk zie ik ook jou binnenkort als toekomstige gitaarspeler!
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Instagram